Bookmark and Share


Valokuvakakkuun.fi - Yrityksille

Meiltä saat myös kokonaisvaltaisempaa palvelua kuvakakkuihin liittyen. Mikäli edessä on vaikkapa tuotelanseeraus, logon julkistus, nimen muutos, tai mikä tahansa muu syy jonka haluatte henkilökuntanne, asiakkaidenne tai yhteistyökumppaneidenne huomaavan, voitte tehdä sen näyttävästi kuvakakuilla ja me voimme hoitaa koko "rumban" puolestanne.

Toimitatte meille vain kuvan jonka haluatte kakun päälle, osoitteiston kakkujen toimitusta varten ja mahdollisen saatteen, niin me teemme loput: kilpailutamme konditoriat ympäri Suomen, teemme kakkukuvat ja toimitamme kuvat suoraan konditorioihin, varaamme kuljettajat ja toimitamme kakut saatteineen perille sovittuna ajankohtana. Ja lasku sinulle tulee vain yhdestä paikasta, yhdessä osassa.

Toimimme samalla tavalla myös tavallisten (kuvattomien) kakkujen suhteen, eli jos tarvitset kordinoijan jolla pysyy langat käsissä laajemmankin tilauksen suhteen, voit antaa koko projektin meidän hoidettavaksemme.

Äläkä unohda yrityksen sisäisiä juhlia: synttärit, läksiäiset, yrityskaupat, jne!Toki myymme myös pelkkiä kakkukuvia yrityksille. Toimitamme sekä yksittäisiä että useampia kakkukuvia eri yritysten konditoriaosastoille. Mikäli tilauskanta on tasaista, voimme laatia kuville erillisen sopimushinnan.

Ja jos kyseessä on koditoria joka haluaisi meiltä kuvia kakkujen päälle, voimme laskuttaa tarvittaessa lopullista asiakasta, jolloin konditoria laskuttaa itse asiakkaalta vain normaalisti pelkästä kakun teosta aiheutuvat kulut.

Ota yhteyttä ja kysy palvelustamme lisää. Täältä löydät meidän yhteystiedot.